Efternavn EnschAt vide mere om Ensch efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ensch efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ensch.

Ensch efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ensch, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ensch helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ensch

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ensch i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ensch, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ensch, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ensch efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ensch efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ensch er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ensch i verden

 1. Tyskland (264)
 2. USA (195)
 3. Luxembourg (182)
 4. Belgien (77)
 5. Frankrig (70)
 6. Mexico (15)
 7. England (14)
 8. Brasilien (1)
 9. Schweiz (1)
 10. Kina (1)
 11. Skotland (1)
 12. Venezuela (1)
 13. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ensch rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ensch efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ensch er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ensch er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.