Efternavn EnobiAt vide mere om Enobi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Enobi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Enobi.

Enobi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Enobi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Enobi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Enobi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Enobi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Enobi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Enobi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Enobi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Enobi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Enobi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Enobi i verden

 1. Cameroun (65)
 2. Papua Ny Guinea (63)
 3. Peru (24)
 4. Brasilien (23)
 5. Den Demokratiske Republik Congo (21)
 6. Nigeria (9)
 7. Spanien (1)
 8. England (1)
 9. Japan (1)
 10. Rusland (1)
 11. USA (1)
 12. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Enobi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Enobi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Enobi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Enobi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.