Efternavn EnnasriAt vide mere om Ennasri efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ennasri efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ennasri.

Ennasri efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ennasri, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ennasri helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ennasri

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ennasri i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ennasri, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ennasri, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ennasri efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ennasri efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ennasri er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ennasri i verden

 1. Marokko (1771)
 2. Tunesien (111)
 3. Spanien (12)
 4. Frankrig (10)
 5. Sverige (10)
 6. Canada (4)
 7. Schweiz (3)
 8. Italien (2)
 9. Belgien (1)
 10. Qatar (1)
 11. USA (1)
 12. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ennasri rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ennasri efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ennasri er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ennasri er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.