Efternavn EnglekaAt vide mere om Engleka efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Engleka efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Engleka.

Engleka efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Engleka, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Engleka helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Engleka

Se kort over efternavn Engleka

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Engleka i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Engleka, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Engleka, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Engleka efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Engleka efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Engleka er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Engleka i verden

 1. USA USA (212)
 2. Tyskland Tyskland (7)
 3. Australien Australien (1)
 4. Ghana Ghana (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Engleka rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Engleka efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Engleka er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Engleka er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Engleka gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Engleka, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Engleka, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Engleka kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Engleka, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Engleka eller nogle af de efternavne, der ligner Engleka, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Engleka blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Engleka med en fælles rod.

 1. Englema
 2. Engle
 3. Engleman
 4. Englen
 5. Engler
 6. Englert
 7. Engles
 8. Englese
 9. Englett
 10. Engley
 11. Englem
 12. Englet
 13. Englezu
 14. Engel
 15. Engelcke
 16. Engelen
 17. Engelke
 18. Engell
 19. Engeln
 20. Engels
 21. Engelsma
 22. Engl
 23. Englade
 24. Englan
 25. England
 26. Englar
 27. Engledow
 28. Englehart
 29. Engleking
 30. Englerth
 31. Engleson
 32. Engleton
 33. Englin
 34. Engling
 35. Englis
 36. English
 37. Englund
 38. Enslen
 39. Ensley
 40. Enzler