Efternavn EmertAt vide mere om Emert efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Emert efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Emert.

Emert efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Emert, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Emert helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Emert

Se kort over efternavn Emert

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Emert i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Emert, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Emert, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Emert efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Emert efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Emert er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Emert i verden

 1. USA USA (2570)
 2. Polen Polen (106)
 3. Tyskland Tyskland (59)
 4. Tyrkiet Tyrkiet (18)
 5. Sydafrika Sydafrika (15)
 6. Australien Australien (11)
 7. Brasilien Brasilien (8)
 8. England England (8)
 9. Uruguay Uruguay (8)
 10. Kroatien Kroatien (4)
 11. Canada Canada (3)
 12. Rusland Rusland (2)
 13. Afghanistan Afghanistan (1)
 14. Argentina Argentina (1)
 15. Østrig Østrig (1)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Belize Belize (1)
 18. Schweiz Schweiz (1)
 19. Kuwait Kuwait (1)
 20. Mexico Mexico (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)
 22. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Emert rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Emert efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Emert er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Emert er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Emert. Dette skyldes, at efternavnet Emert ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Emert kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Emert, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Emert eller nogle af de efternavne, der ligner Emert, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Emert blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Emert med en fælles rod.

 1. Emmert
 2. Ehnert
 3. Emard
 4. Emerton
 5. Emmart
 6. Emord
 7. Emerita
 8. Emerito
 9. Emhart
 10. Einert
 11. Emmerton
 12. Enard
 13. Enyart
 14. Enyeart
 15. Eymard
 16. Eneritz
 17. Emerida
 18. Emirate
 19. Emrith
 20. Eneroth
 21. Enroth
 22. Enyard
 23. Eynard
 24. Einertson
 25. Enrietti
 26. Enrietto