Efternavn EllmanAt vide mere om Ellman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ellman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ellman.

Ellman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ellman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ellman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ellman

Se kort over efternavn Ellman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ellman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ellman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ellman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ellman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ellman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ellman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ellman i verden

 1. USA USA (2098)
 2. Sydafrika Sydafrika (253)
 3. Sverige Sverige (116)
 4. England England (82)
 5. Canada Canada (48)
 6. Danmark Danmark (34)
 7. Irland Irland (21)
 8. Australien Australien (15)
 9. Spanien Spanien (9)
 10. Israel Israel (9)
 11. Finland Finland (7)
 12. Nederlandene Nederlandene (5)
 13. Polen Polen (5)
 14. Tyskland Tyskland (2)
 15. Thailand Thailand (2)
 16. Armenien Armenien (1)
 17. Colombia Colombia (1)
 18. Skotland Skotland (1)
 19. Wales Wales (1)
 20. Ungarn Ungarn (1)
 21. Iran Iran (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)
 23. Norge Norge (1)
 24. New Zealand New Zealand (1)
 25. Oman Oman (1)
 26. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ellman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ellman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ellman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ellman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Ellman gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Ellman, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Ellman.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Ellman, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Ellman, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Ellman kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Ellman, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Ellman eller nogle af de efternavne, der ligner Ellman, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Ellman blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Ellman med en fælles rod.

 1. Eelman
 2. Ehlman
 3. Eleman
 4. Elleman
 5. Ellmann
 6. Elman
 7. Elliman
 8. Ehlmann
 9. Elamin
 10. Elmen
 11. Elimane
 12. Elemin
 13. Elinan
 14. El-mann
 15. Elamani
 16. El-mamy
 17. Elemine
 18. El mamy
 19. Elhanan
 20. El mami
 21. El amani
 22. El-amani
 23. Elamine
 24. Elyamani
 25. Element
 26. Elimame
 27. El manawi
 28. El maouni
 29. Elhamham
 30. El-mamoun
 31. El-yamani
 32. El-amine
 33. Elinamon
 34. Elhamond
 35. El imami
 36. El amine
 37. El hmami
 38. Elhammani
 39. Elmoumen
 40. Elhamyani