Efternavn El soudaAt vide mere om El souda efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at El souda efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet El souda.

El souda efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder El souda, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet El souda helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet El souda

Se kort over efternavn El souda

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal El souda i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet El souda, så vi kan få præcise oplysninger om alle de El souda, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor El souda efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med El souda efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis El souda er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest El souda i verden

 1. Syrien Syrien (1904)
 2. Egypten Egypten (732)
 3. Libanon Libanon (110)
 4. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (19)
 5. Tunesien Tunesien (6)
 6. Yemen Yemen (4)
 7. Østrig Østrig (1)
 8. Canada Canada (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal El souda rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med El souda efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor El souda er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande El souda er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet El souda gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner El souda. Dette skyldes, at efternavnet El souda ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet El souda, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner El souda, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. El soudy
 2. El saud
 3. El gaoudi
 4. El okdi
 5. El said
 6. Elsaud
 7. El saadi
 8. El sadi
 9. El saad
 10. El koudadi
 11. El gouad
 12. El koudri
 13. El saidy
 14. El osta
 15. El oujdi
 16. Elisot
 17. Elosta
 18. Elsaid
 19. Elshout
 20. Elstad
 21. Elstun
 22. Elustondo
 23. El-saadi
 24. Elsita
 25. El qadah
 26. El sewedy
 27. Elasad
 28. El satt
 29. El shehada
 30. El aswad
 31. El gedoua
 32. El saadou
 33. El zayoudy
 34. El asad
 35. El sayad
 36. El-koudri
 37. El-oujdi
 38. Eljaude
 39. El saeedi
 40. El qudsi