Efternavn ëAt vide mere om ë efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ë efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ë.

ë efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ë, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ë helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ë

Se kort over efternavn ë

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ë i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ë, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ë, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ë efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ë efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ë er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ë i verden

 1. Albanien Albanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ë rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ë efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ë er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ë er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Lignende efternavne som ë

 1. E
 2. Ea
 3. Ee
 4. Ei
 5. Eu
 6. Ey
 7. Eo
 8. Eh
 9. Eau
 10. Eeh
 11. Eha
 12. Ewe
 13. Ewy
 14. Eye
 15. Eyo
 16. Ewa
 17. Eyi
 18. Eoe
 19. Eie
 20. Eua
 21. Eee
 22. Eai
 23. Eeuu
 24. Ehui
 25. Ewoi
 26. Eoaeo