Efternavn DurroAt vide mere om Durro efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Durro efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Durro.

Durro efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Durro, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Durro helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Durro

Se kort over efternavn Durro

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Durro i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Durro, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Durro, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Durro efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Durro efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Durro er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Durro i verden

 1. Albanien Albanien (150)
 2. Spanien Spanien (3)
 3. Brasilien Brasilien (1)
 4. Grækenland Grækenland (1)
 5. Sverige Sverige (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Durro rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Durro efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Durro er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Durro er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Durro. Dette skyldes, at efternavnet Durro ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Durro kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Durro, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Darro
 2. Derro
 3. Duero
 4. Durao
 5. Durio
 6. Duro
 7. Durr
 8. Durre
 9. Durru
 10. Durry
 11. Dureo
 12. Durra
 13. Dorro
 14. Dario
 15. Daro
 16. Darr
 17. Darre
 18. Darrow
 19. Darry
 20. Daureo
 21. Daurio
 22. Dauro
 23. Dearo
 24. Deiro
 25. Derio
 26. Deroo
 27. Derr
 28. Derra
 29. Derrow
 30. Derry
 31. Deyro
 32. Dirr
 33. Doiro
 34. Dorao
 35. Dorio
 36. Doro
 37. Dorr
 38. Dorre
 39. Dorrio
 40. Dorroh