Efternavn DacuñaAt vide mere om Dacuña efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Dacuña efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Dacuña.

Dacuña efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Dacuña, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Dacuña helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Dacuña

Se kort over efternavn Dacuña

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Dacuña i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Dacuña, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Dacuña, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Dacuña efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Dacuña efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Dacuña er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Dacuña i verden

 1. Spanien Spanien (325)
 2. Argentina Argentina (69)
 3. Chile Chile (2)
 4. Brasilien Brasilien (1)
 5. Schweiz Schweiz (1)
 6. Italien Italien (1)
 7. Panama Panama (1)
 8. Paraguay Paraguay (1)
 9. USA USA (1)
 10. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Dacuña rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Dacuña efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Dacuña er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Dacuña er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Dacuña gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Dacuña, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Dacuña.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Dacuña, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Dacuña, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Da cuña
 2. Dacunha
 3. De acuña
 4. Dacuna
 5. Da-cunha
 6. Dacuyan
 7. Dequiña
 8. Daciana
 9. Da cunha
 10. Da cuna
 11. Da'cunha
 12. Dacanay
 13. Daccome
 14. Dagama
 15. Dagnia
 16. Daquin
 17. Daquino
 18. Dausin
 19. Dauson
 20. Dauzon
 21. Decena
 22. Decima
 23. Decina
 24. Dequina
 25. De ocaña
 26. Docina
 27. Dosuna
 28. Ducun
 29. Dacian
 30. Dajana
 31. Dajun
 32. Daciano
 33. De zeña
 34. Djouma
 35. Djuma
 36. Dacin
 37. Dacon
 38. Djouama
 39. Dacquin
 40. Dajanna