Efternavn DävilaAt vide mere om Dävila efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Dävila efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Dävila.

Dävila efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Dävila, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Dävila helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Dävila

Se kort over efternavn Dävila

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Dävila i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Dävila, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Dävila, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Dävila efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Dävila efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Dävila er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Dävila i verden

 1. Colombia Colombia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Dävila rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Dävila efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Dävila er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Dävila er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Dävila gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Dävila, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Dävila, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Dävila kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Dävila, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Dávila
 2. Davila
 3. Deavila
 4. Da vila
 5. D'ávila
 6. Devila
 7. Da'vila
 8. De vila
 9. Dabila
 10. Davala
 11. Davile
 12. Davilla
 13. Devile
 14. Devill
 15. Devilla
 16. De vela
 17. Divile
 18. Divola
 19. Duvilla
 20. Davilia
 21. Dovile
 22. Devil
 23. De vil
 24. Devla
 25. D'ávilla
 26. De avila
 27. De-avila
 28. De villa
 29. Da villa
 30. De-villa
 31. Davola
 32. Débile
 33. D'avola
 34. De vile
 35. Divill
 36. Di villa
 37. Davla
 38. De'avila
 39. Dabill
 40. Daiville