Efternavn CollejoAt vide mere om Collejo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collejo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collejo.

Collejo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collejo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collejo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collejo

Se kort over efternavn Collejo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collejo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collejo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collejo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collejo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collejo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collejo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collejo i verden

 1. Cuba Cuba (68)
 2. USA USA (2)
 3. Australien Australien (1)
 4. Brasilien Brasilien (1)
 5. Filippinerne Filippinerne (1)
 6. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collejo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collejo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collejo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collejo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collejo. Dette skyldes, at efternavnet Collejo ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collejo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collejo, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Callejo
 2. Colejo
 3. Colleja
 4. Calejo
 5. Calleja
 6. Collaco
 7. Collaso
 8. Collazo
 9. College
 10. Colles
 11. Colless
 12. Collex
 13. Collozo
 14. Colleck
 15. Caleja
 16. Calezo
 17. Calles
 18. Callesa
 19. Callesi
 20. Callico
 21. Callizo
 22. Celles
 23. Cellesi
 24. Cilles
 25. Cleja
 26. Colacio
 27. Colaco
 28. Colago
 29. Colazo
 30. Colegio
 31. Coles
 32. Coless
 33. Collace
 34. Collaku
 35. Collas
 36. Collias
 37. Collica
 38. Collick
 39. Colliga
 40. Collis