Efternavn CollaresAt vide mere om Collares efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collares efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collares.

Collares efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collares, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collares helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collares

Se kort over efternavn Collares

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collares i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collares, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collares, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collares efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collares efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collares er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collares i verden

 1. Brasilien Brasilien (2136)
 2. Uruguay Uruguay (276)
 3. Portugal Portugal (132)
 4. USA USA (27)
 5. Spanien Spanien (9)
 6. Argentina Argentina (4)
 7. Colombia Colombia (2)
 8. Canada Canada (1)
 9. Chile Chile (1)
 10. Costa Rica Costa Rica (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)
 12. Mexico Mexico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collares rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collares efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collares er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collares er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collares gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collares. Dette skyldes, at efternavnet Collares ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collares, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collares.

At afgøre om efternavnet Collares eller nogle af de efternavne, der ligner Collares, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Collares blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Collares med en fælles rod.

 1. Collaris
 2. Colares
 3. Callaros
 4. Cellars
 5. Clares
 6. Colores
 7. Coulars
 8. Cullars
 9. Culleres
 10. Colaris
 11. Cailleres
 12. Calarese
 13. Callarisa
 14. Calleros
 15. Callers
 16. Callieres
 17. Cellers
 18. Cilleros
 19. Claras
 20. Clarges
 21. Claris
 22. Clarkes
 23. Claros
 24. Clarus
 25. Cloarec
 26. Colaric
 27. Cullers
 28. Cullors
 29. Cellarosi
 30. Chalaris
 31. Celarek
 32. Cellarius
 33. Clores
 34. Clears
 35. Calarasu
 36. Calarco
 37. Calarga
 38. Calleiros
 39. Callergues
 40. Callirgos