Efternavn CollacchioniAt vide mere om Collacchioni efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collacchioni efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collacchioni.

Collacchioni efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collacchioni, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collacchioni helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collacchioni

Se kort over efternavn Collacchioni

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collacchioni i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collacchioni, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collacchioni, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collacchioni efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collacchioni efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collacchioni er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collacchioni i verden

 1. Italien Italien (151)
 2. Argentina Argentina (6)
 3. USA USA (2)
 4. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collacchioni rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collacchioni efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collacchioni er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collacchioni er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collacchioni gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Colacion
 2. Coloccini
 3. Coluccini
 4. Calascione
 5. Colacino
 6. Colchin
 7. Colchon
 8. Calacione
 9. Callaghan
 10. Colasson
 11. Colchen
 12. Collesson
 13. Collignon
 14. Collison
 15. Colzani
 16. Colazzina
 17. Callacondo
 18. Calligione
 19. Calichon
 20. Calcini
 21. Colasimone
 22. Celleghin
 23. Colicino
 24. Clackson
 25. Clacson
 26. Collisson
 27. Calciano
 28. Calcina
 29. Calcine
 30. Callagham
 31. Callejon
 32. Callison
 33. Calzoni
 34. Chalacan
 35. Chalasani
 36. Cholakian
 37. Claeson
 38. Claesson
 39. Clasing
 40. Clason