Efternavn Coll-vinentAt vide mere om Coll-vinent efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coll-vinent efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coll-vinent.

Coll-vinent efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coll-vinent, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coll-vinent helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coll-vinent

Se kort over efternavn Coll-vinent

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coll-vinent i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coll-vinent, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coll-vinent, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coll-vinent efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coll-vinent efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coll-vinent er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coll-vinent i verden

 1. Spanien Spanien (29)
 2. Tyskland Tyskland (2)
 3. Schweiz Schweiz (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coll-vinent rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coll-vinent efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coll-vinent er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coll-vinent er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coll-vinent, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coll-vinent.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coll-vinent, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coll-vinent, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coll-vinent kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coll-vinent, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Coll vinent
 2. Collavino
 3. Colvine
 4. Colvin
 5. Calvine
 6. Callovini
 7. Chalvien
 8. Cullabine
 9. Calvanese
 10. Calven
 11. Calvente
 12. Calventi
 13. Calvento
 14. Calvimonte
 15. Calvin
 16. Calvini
 17. Clavenna
 18. Clavin
 19. Cleavinger
 20. Cleven
 21. Clevinger
 22. Cliven
 23. Clofent
 24. Cloven
 25. Clubine
 26. Colapinto
 27. Collboni
 28. Cullivan
 29. Calvino
 30. Calvinson
 31. Chiluvane
 32. Colbing
 33. Calpine
 34. Colbin
 35. Calapini
 36. Calavan
 37. Calben
 38. Califano
 39. Calpena
 40. Calpin