Efternavn ColijnAt vide mere om Colijn efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colijn efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colijn.

Colijn efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colijn, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colijn helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colijn

Se kort over efternavn Colijn

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colijn i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colijn, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colijn, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colijn efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colijn efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colijn er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colijn i verden

 1. Nederlandene Nederlandene (1479)
 2. USA USA (27)
 3. Belgien Belgien (20)
 4. Schweiz Schweiz (20)
 5. Spanien Spanien (10)
 6. Canada Canada (9)
 7. Tyskland Tyskland (9)
 8. Danmark Danmark (8)
 9. Østrig Østrig (5)
 10. England England (4)
 11. Norge Norge (3)
 12. Brasilien Brasilien (2)
 13. Australien Australien (1)
 14. Frankrig Frankrig (1)
 15. Irak Irak (1)
 16. Italien Italien (1)
 17. New Zealand New Zealand (1)
 18. Polen Polen (1)
 19. Sverige Sverige (1)
 20. Singapore Singapore (1)
 21. Thailand Thailand (1)
 22. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colijn rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colijn efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colijn er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colijn er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colijn, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colijn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colijn kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colijn, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colijn eller nogle af de efternavne, der ligner Colijn, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colijn blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colijn med en fælles rod.

 1. Colgan
 2. Colgin
 3. Coligan
 4. Coligny
 5. Colson
 6. Calijan
 7. Calcan
 8. Calkin
 9. Calsyn
 10. Calzon
 11. Celson
 12. Coalson
 13. Colacion
 14. Colagan
 15. Colchen
 16. Colchin
 17. Colchon
 18. Coleson
 19. Colignon
 20. Colligan
 21. Collison
 22. Cologan
 23. Cologna
 24. Cologne
 25. Cologni
 26. Coloigne
 27. Colsons
 28. Coolican
 29. Coulson
 30. Culkin
 31. Culsan
 32. Colzani
 33. Culson
 34. Calsin
 35. Colicino
 36. Calken
 37. Coolson
 38. Coulsen
 39. Celgin
 40. Calagna