Efternavn ColfleshAt vide mere om Colflesh efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colflesh efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colflesh.

Colflesh efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colflesh, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colflesh helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colflesh

Se kort over efternavn Colflesh

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colflesh i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colflesh, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colflesh, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colflesh efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colflesh efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colflesh er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colflesh i verden

 1. USA USA (503)
 2. Singapore Singapore (4)
 3. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colflesh rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colflesh efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colflesh er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colflesh er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colflesh gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colflesh. Dette skyldes, at efternavnet Colflesh ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colflesh, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colflesh, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colflesh kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colflesh, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Calfell
 2. Calfield
 3. Colvile
 4. Calafel
 5. Calafell
 6. Calbell
 7. Calvel
 8. Calveley
 9. Calvelo
 10. Caulfield
 11. Cawlfield
 12. Claflin
 13. Clavel
 14. Clavell
 15. Clovel
 16. Clovell
 17. Colabella
 18. Colabelli
 19. Colvill
 20. Colville
 21. Colubali
 22. Calfulipe
 23. Colipil
 24. Calvell
 25. Clavelo
 26. Collipal
 27. Clevely
 28. Clubley
 29. Colavelli
 30. Calbillo
 31. Calboli
 32. Calvelage
 33. Calvelli
 34. Calvello
 35. Calvilla
 36. Calvillo
 37. Calvoli
 38. Caulfeild
 39. Chlipala
 40. Clavelle