Efternavn ColeshillAt vide mere om Coleshill efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coleshill efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coleshill.

Coleshill efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coleshill, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coleshill helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coleshill

Se kort over efternavn Coleshill

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coleshill i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coleshill, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coleshill, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coleshill efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coleshill efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coleshill er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coleshill i verden

 1. England England (294)
 2. Canada Canada (51)
 3. Australien Australien (20)
 4. USA USA (13)
 5. Skotland Skotland (5)
 6. Sydafrika Sydafrika (5)
 7. Nordirland Nordirland (2)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Colombia Colombia (1)
 10. Wales Wales (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coleshill rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coleshill efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coleshill er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coleshill er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coleshill kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coleshill, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Coleshill eller nogle af de efternavne, der ligner Coleshill, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coleshill blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coleshill med en fælles rod.

 1. Colsell
 2. Colesel
 3. Clausell
 4. Clisol
 5. Clissold
 6. Cloquell
 7. Clusel
 8. Clusella
 9. Clusells
 10. Colacel
 11. Colcol
 12. Colacelli
 13. Collicelli
 14. Coluccelli
 15. Colliselli
 16. Colacello
 17. Coleoglou
 18. Calisalvo
 19. Clausel
 20. Clausells
 21. Clauzel
 22. Cleckler
 23. Cleckley
 24. Clusellas
 25. Cluzel
 26. Colclazier
 27. Colclough
 28. Colglazier
 29. Caluguillin
 30. Caligula
 31. Callecalle
 32. Colaiacolo
 33. Calsolari
 34. Chillogalli
 35. Chillogallo
 36. Clackler
 37. Clakley
 38. Cloughley
 39. Colclasure
 40. Clauzelma