Efternavn ColdridgeAt vide mere om Coldridge efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coldridge efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coldridge.

Coldridge efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coldridge, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coldridge helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coldridge

Se kort over efternavn Coldridge

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coldridge i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coldridge, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coldridge, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coldridge efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coldridge efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coldridge er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coldridge i verden

 1. England England (80)
 2. Wales Wales (11)
 3. Nordirland Nordirland (5)
 4. Canada Canada (4)
 5. USA USA (4)
 6. Sydafrika Sydafrika (2)
 7. Australien Australien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coldridge rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coldridge efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coldridge er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coldridge er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coldridge gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coldridge kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coldridge, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Coldridge eller nogle af de efternavne, der ligner Coldridge, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coldridge blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coldridge med en fælles rod.

 1. Coldrick
 2. Caldrone
 3. Caltrider
 4. Coldeira
 5. Coldiron
 6. Coldren
 7. Coltrane
 8. Coltre
 9. Coltrin
 10. Coltri
 11. Caldare
 12. Caldari
 13. Caldarone
 14. Caldeira
 15. Caldeirao
 16. Caldeiro
 17. Caldere
 18. Calderi
 19. Calderilla
 20. Calderin
 21. Calderini
 22. Calderita
 23. Calderone
 24. Caldiera
 25. Caldiero
 26. Caldiran
 27. Caldron
 28. Celdran
 29. Childre
 30. Childree
 31. Colodras
 32. Colodrero
 33. Colodro
 34. Colodron
 35. Colthorpe
 36. Coltrain
 37. Cultri
 38. Caldarino
 39. Calderale
 40. Colturi