Efternavn ColdingAt vide mere om Colding efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colding efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colding.

Colding efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colding, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colding helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colding

Se kort over efternavn Colding

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colding i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colding, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colding, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colding efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colding efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colding er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colding i verden

 1. Danmark Danmark (486)
 2. USA USA (470)
 3. Sverige Sverige (14)
 4. England England (11)
 5. Jamaica Jamaica (8)
 6. Norge Norge (5)
 7. Filippinerne Filippinerne (3)
 8. Kina Kina (2)
 9. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (2)
 10. Australien Australien (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Frankrig Frankrig (1)
 13. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 14. Rumænien Rumænien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colding rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colding efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colding er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colding er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colding gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colding, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colding.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colding, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colding, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colding kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colding, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colding eller nogle af de efternavne, der ligner Colding, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colding blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colding med en fælles rod.

 1. Colden
 2. Coldoni
 3. Coldani
 4. Caldini
 5. Cioldin
 6. Caldani
 7. Calden
 8. Caldon
 9. Calduna
 10. Cialdini
 11. Coldham
 12. Colodny
 13. Coltan
 14. Colten
 15. Colton
 16. Celadini
 17. Celadin
 18. Colatino
 19. Caldana
 20. Ciuldin
 21. Coldman
 22. Calatin
 23. Caldenas
 24. Caledon
 25. Calladine
 26. Calton
 27. Celedon
 28. Chaltin
 29. Claudin
 30. Claudini
 31. Claudino
 32. Clouden
 33. Colladon
 34. Colliton
 35. Coltman
 36. Coulton
 37. Culton
 38. Claudina
 39. Claudine
 40. Calduen