Efternavn ColceacAt vide mere om Colceac efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colceac efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colceac.

Colceac efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colceac, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colceac helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colceac

Se kort over efternavn Colceac

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colceac i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colceac, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colceac, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colceac efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colceac efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colceac er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colceac i verden

 1. Moldova Moldova (8)
 2. Italien Italien (2)
 3. Rumænien Rumænien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colceac rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colceac efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colceac er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colceac er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colceac gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colceac. Dette skyldes, at efternavnet Colceac ofte har gennemgået mutationer.

 1. Colciago
 2. Culzac
 3. Callejas
 4. Calzas
 5. Celgas
 6. Closas
 7. Clucas
 8. Colacicco
 9. Colacios
 10. Colasacco
 11. Culcasi
 12. Culjak
 13. Celcasca
 14. Calciz
 15. Calsacy
 16. Ciolczyk
 17. Calcich
 18. Calaguas
 19. Calcagni
 20. Calcagno
 21. Calisesi
 22. Ciolkosz
 23. Clases
 24. Cluses
 25. Colchester
 26. Colchough
 27. Collazos
 28. Chalkias
 29. Calachij
 30. Celigoj
 31. Chilczuk
 32. Calacich
 33. Calacoci
 34. Calichs
 35. Calcasola
 36. Calgagni
 37. Clauses
 38. Clausich
 39. Clawges
 40. Closius