Efternavn ColapreteAt vide mere om Colaprete efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colaprete efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colaprete.

Colaprete efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colaprete, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colaprete helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colaprete

Se kort over efternavn Colaprete

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colaprete i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colaprete, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colaprete, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colaprete efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colaprete efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colaprete er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colaprete i verden

 1. USA USA (237)
 2. Italien Italien (160)
 3. Argentina Argentina (124)
 4. Canada Canada (13)
 5. Mexico Mexico (5)
 6. Venezuela Venezuela (5)
 7. Chile Chile (3)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 10. Jamaica Jamaica (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colaprete rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colaprete efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colaprete er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colaprete er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colaprete gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colaprete, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colaprete.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colaprete kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colaprete, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Calabrese
 2. Claparede
 3. Calabre
 4. Calabres
 5. Calabresa
 6. Calabresi
 7. Calabretta
 8. Calvarese
 9. Claper
 10. Clapera
 11. Clapers
 12. Clapier
 13. Clapper
 14. Claprood
 15. Claviere
 16. Colbert
 17. Colborne
 18. Colebroke
 19. Colpaert
 20. Colvert
 21. Culbreth
 22. Culubret
 23. Clavreul
 24. Calabretti
 25. Calabera
 26. Calabria
 27. Calabro
 28. Calabrus
 29. Calafiore
 30. Calavera
 31. Calbert
 32. Calbreath
 33. Calofre
 34. Calvaert
 35. Calvaresi
 36. Calveres
 37. Calverey
 38. Calvert
 39. Calviere
 40. Celaver