Efternavn ColapietroAt vide mere om Colapietro efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colapietro efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colapietro.

Colapietro efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colapietro, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colapietro helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colapietro

Se kort over efternavn Colapietro

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colapietro i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colapietro, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colapietro, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colapietro efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colapietro efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colapietro er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colapietro i verden

 1. Italien Italien (1649)
 2. USA USA (421)
 3. Argentina Argentina (144)
 4. Brasilien Brasilien (59)
 5. Luxembourg Luxembourg (36)
 6. Belgien Belgien (27)
 7. England England (24)
 8. Tyskland Tyskland (13)
 9. Frankrig Frankrig (9)
 10. Ungarn Ungarn (8)
 11. Canada Canada (6)
 12. Schweiz Schweiz (1)
 13. Spanien Spanien (1)
 14. Nederlandene Nederlandene (1)
 15. Thailand Thailand (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colapietro rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colapietro efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colapietro er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colapietro er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colapietro gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colapietro, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colapietro.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colapietro, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colapietro, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colapietro kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colapietro, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colapietro eller nogle af de efternavne, der ligner Colapietro, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colapietro blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colapietro med en fælles rod.

 1. Colavito
 2. Calpito
 3. Colavita
 4. Colpitts
 5. Calafato
 6. Calbeto
 7. Calveto
 8. Clapat
 9. Clapdorp
 10. Clauvet
 11. Clavet
 12. Clavette
 13. Colbeth
 14. Colbitz
 15. Colibet
 16. Collibet
 17. Colpetzer
 18. Colvett
 19. Clapton
 20. Clipet
 21. Colivet
 22. Clavitea
 23. Clapot
 24. Calavetta
 25. Colafate
 26. Calabote
 27. Calafat
 28. Calafate
 29. Calafati
 30. Calbet
 31. Calbete
 32. Calivet
 33. Calvet
 34. Calveta
 35. Calvete
 36. Calvetti
 37. Calvit
 38. Chalvet
 39. Cilveti
 40. Clabot