Efternavn ColaceAt vide mere om Colace efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colace efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colace.

Colace efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colace, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colace helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colace

Se kort over efternavn Colace

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colace i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colace, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colace, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colace efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colace efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colace er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colace i verden

 1. Italien Italien (835)
 2. Argentina Argentina (429)
 3. Frankrig Frankrig (219)
 4. USA USA (189)
 5. Australien Australien (30)
 6. Brasilien Brasilien (22)
 7. Spanien Spanien (7)
 8. England England (6)
 9. Uruguay Uruguay (5)
 10. Canada Canada (3)
 11. Schweiz Schweiz (3)
 12. Benin Benin (1)
 13. Chile Chile (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Indien Indien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colace rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colace efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colace er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colace er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colace gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colace. Dette skyldes, at efternavnet Colace ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Colace eller nogle af de efternavne, der ligner Colace, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colace blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colace med en fælles rod.

 1. Colaci
 2. Colaco
 3. Collace
 4. Calace
 5. Colage
 6. Clace
 7. Calac
 8. Calaco
 9. Calice
 10. Ciolac
 11. Ciolacu
 12. Clac
 13. Clack
 14. Clacy
 15. Clase
 16. Clece
 17. Colacio
 18. Colago
 19. Colak
 20. Colas
 21. Colazo
 22. Colic
 23. Colich
 24. Collaco
 25. Coloci
 26. Colque
 27. Colsch
 28. Colse
 29. Coluci
 30. Colzie
 31. Colca
 32. Coliche
 33. Colasse
 34. Coloch
 35. Colco
 36. Calce
 37. Colaso
 38. Celice
 39. Collaci
 40. Calage