Efternavn CokinosAt vide mere om Cokinos efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cokinos efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cokinos.

Cokinos efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cokinos, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cokinos helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cokinos

Se kort over efternavn Cokinos

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cokinos i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cokinos, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cokinos, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cokinos efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cokinos efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cokinos er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cokinos i verden

 1. USA USA (261)
 2. Canada Canada (10)
 3. Brasilien Brasilien (6)
 4. Venezuela Venezuela (2)
 5. Grækenland Grækenland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cokinos rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cokinos efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cokinos er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cokinos er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cokinos. Dette skyldes, at efternavnet Cokinos ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cokinos, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cokinos.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cokinos, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cokinos, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Casinos
 2. Cocinas
 3. Cosins
 4. Cockings
 5. Cozins
 6. Cacines
 7. Cocking
 8. Coggins
 9. Cosens
 10. Cosmos
 11. Cossins
 12. Cosyns
 13. Cousins
 14. Cozens
 15. Cajinas
 16. Coggings
 17. Cosans
 18. Cooking
 19. Casens
 20. Cecenas
 21. Chesnes
 22. Cikanek
 23. Cockington
 24. Cognac
 25. Cosenza
 26. Cosmas
 27. Cosmes
 28. Cosnac
 29. Cousans
 30. Cousens
 31. Couzens
 32. Cozzens
 33. Cussins
 34. Casimis
 35. Checnes
 36. Casanas
 37. Casans
 38. Casanes
 39. Cosconas
 40. Coskunsu