Efternavn CokesAt vide mere om Cokes efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cokes efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cokes.

Cokes efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cokes, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cokes helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cokes

Se kort over efternavn Cokes

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cokes i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cokes, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cokes, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cokes efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cokes efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cokes er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cokes i verden

 1. USA USA (302)
 2. England England (39)
 3. Canada Canada (37)
 4. Brasilien Brasilien (15)
 5. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (15)
 6. Belgien Belgien (7)
 7. Grækenland Grækenland (1)
 8. Indonesien Indonesien (1)
 9. Indien Indien (1)
 10. Jamaica Jamaica (1)
 11. Liberia Liberia (1)
 12. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cokes rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cokes efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cokes er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cokes er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cokes, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cokes, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Cokes eller nogle af de efternavne, der ligner Cokes, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cokes blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cokes med en fælles rod.

 1. Cockes
 2. Coges
 3. Cookes
 4. Coses
 5. Cakes
 6. Caces
 7. Cases
 8. Cazes
 9. Chukes
 10. Ciges
 11. Cijes
 12. Cochs
 13. Cocis
 14. Cocos
 15. Cogues
 16. Cookus
 17. Cosas
 18. Cozas
 19. Cajes
 20. Cakas
 21. Cogez
 22. Cocus
 23. Cacek
 24. Cacos
 25. Cajas
 26. Casas
 27. Casces
 28. Caseus
 29. Casis
 30. Casses
 31. Casus
 32. Cazas
 33. Cazos
 34. Cecos
 35. Cejas
 36. Cekic
 37. Cesis
 38. Chakos
 39. Chozas
 40. Ciosek