Efternavn CokersAt vide mere om Cokers efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cokers efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cokers.

Cokers efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cokers, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cokers helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cokers

Se kort over efternavn Cokers

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cokers i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cokers, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cokers, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cokers efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cokers efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cokers er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cokers i verden

 1. USA USA (4)
 2. Canada Canada (3)
 3. Indonesien Indonesien (2)
 4. England England (1)
 5. Mexico Mexico (1)
 6. Nigeria Nigeria (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cokers rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cokers efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cokers er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cokers er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cokers. Dette skyldes, at efternavnet Cokers ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cokers, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cokers.

 1. Cukurs
 2. Coceres
 3. Caceras
 4. Caceres
 5. Caseras
 6. Caseres
 7. Ciceros
 8. Cosares
 9. Caseros
 10. Cacerez
 11. Cajarc
 12. Casares
 13. Caserras
 14. Cazares
 15. Cesares
 16. Cesaris
 17. Cesarz
 18. Cicres
 19. Cocarca
 20. Cosarca
 21. Cosercar
 22. Cuixeres
 23. Cigerci
 24. Cáceres
 25. Cóceres
 26. Cukierski
 27. Cakrak
 28. Casseres
 29. Cacerres
 30. Cekrezi
 31. Casarez
 32. Casserras
 33. Causaras
 34. Cazarez
 35. Cesarski
 36. Chacoris
 37. Chagaris
 38. Cisarik
 39. Ciscares
 40. Cuajares