Efternavn CokeramAt vide mere om Cokeram efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cokeram efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cokeram.

Cokeram efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cokeram, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cokeram helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cokeram

Se kort over efternavn Cokeram

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cokeram i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cokeram, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cokeram, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cokeram efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cokeram efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cokeram er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cokeram i verden

 1. Indonesien Indonesien (1)
 2. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cokeram rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cokeram efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cokeram er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cokeram er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cokeram gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cokeram. Dette skyldes, at efternavnet Cokeram ofte har gennemgået mutationer.

 1. Cockeram
 2. Cokerham
 3. Cockerham
 4. Cockram
 5. Cokeren
 6. Cochran
 7. Cochrum
 8. Cockran
 9. Cockreham
 10. Cockrum
 11. Ciseran
 12. Cigerim
 13. Cukran
 14. Cockrem
 15. Chakerian
 16. Chkirni
 17. Ciceron
 18. Cigaran
 19. Cizeron
 20. Cochrane
 21. Cochren
 22. Cochron
 23. Cochrun
 24. Cocuron
 25. Cogorno
 26. Coughran
 27. Cugerean
 28. Coswarem
 29. Cockrane
 30. Ceserani
 31. Ciğerim
 32. Cassiram
 33. Chukran
 34. Cockren
 35. Cochern
 36. Cacherano
 37. Cagrin
 38. Casarin
 39. Casorran
 40. Caughran