Efternavn CojocariAt vide mere om Cojocari efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cojocari efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cojocari.

Cojocari efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cojocari, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cojocari helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cojocari

Se kort over efternavn Cojocari

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cojocari i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cojocari, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cojocari, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cojocari efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cojocari efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cojocari er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cojocari i verden

 1. Moldova Moldova (10586)
 2. Rumænien Rumænien (634)
 3. USA USA (66)
 4. Spanien Spanien (43)
 5. Canada Canada (41)
 6. Rusland Rusland (36)
 7. Transnistrien Transnistrien (24)
 8. Italien Italien (13)
 9. Norge Norge (5)
 10. England England (4)
 11. Portugal Portugal (4)
 12. Brasilien Brasilien (2)
 13. Frankrig Frankrig (2)
 14. Irland Irland (2)
 15. Danmark Danmark (1)
 16. Grækenland Grækenland (1)
 17. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cojocari rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cojocari efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cojocari er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cojocari er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cojocari gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cojocari. Dette skyldes, at efternavnet Cojocari ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cojocari kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cojocari, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Cojocar
 2. Cojocariu
 3. Cojocaru
 4. Cojocarelu
 5. Cajacuri
 6. Cascajar
 7. Cascajero
 8. Cuzzocrea
 9. Chekhchar
 10. Cajazeira
 11. Chichgar
 12. Casagran
 13. Cascajares
 14. Casagranda
 15. Casagrande
 16. Cacciagrano
 17. Cazagrande
 18. Cacciaguerra
 19. Casa grande
 20. Chaussecourte
 21. Casas-cordero
 22. Casas cordero