Efternavn CojeenAt vide mere om Cojeen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cojeen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cojeen.

Cojeen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cojeen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cojeen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cojeen

Se kort over efternavn Cojeen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cojeen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cojeen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cojeen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cojeen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cojeen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cojeen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cojeen i verden

 1. England England (32)
 2. Isle of Man Isle of Man (25)
 3. USA USA (25)
 4. Canada Canada (1)
 5. New Zealand New Zealand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cojeen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cojeen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cojeen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cojeen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cojeen gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cojeen, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cojeen.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cojeen, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cojeen, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cojeen kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cojeen, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Cojeen eller nogle af de efternavne, der ligner Cojeen, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cojeen blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cojeen med en fælles rod.

 1. Cocean
 2. Cogen
 3. Coghen
 4. Cojan
 5. Cosen
 6. Cossen
 7. Coxen
 8. Cojon
 9. Coggen
 10. Cousen
 11. Casen
 12. Cashen
 13. Cassen
 14. Chasen
 15. Chazen
 16. Chsen
 17. Cocan
 18. Cochin
 19. Cochon
 20. Cocian
 21. Cockin
 22. Cocon
 23. Cogan
 24. Coggan
 25. Coggin
 26. Cogney
 27. Cohagen
 28. Coison
 29. Cojanu
 30. Cokain
 31. Cokin
 32. Coogan
 33. Coscon
 34. Cosin
 35. Coskun
 36. Cosme
 37. Cosmea
 38. Cosne
 39. Cossin
 40. Cosson