Efternavn CoitiñoAt vide mere om Coitiño efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coitiño efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coitiño.

Coitiño efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coitiño, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coitiño helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coitiño

Se kort over efternavn Coitiño

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coitiño i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coitiño, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coitiño, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coitiño efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coitiño efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coitiño er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coitiño i verden

 1. Argentina Argentina (142)
 2. Uruguay Uruguay (41)
 3. Spanien Spanien (23)
 4. Peru Peru (7)
 5. USA USA (4)
 6. Brasilien Brasilien (2)
 7. Chile Chile (1)
 8. Mexico Mexico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coitiño rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coitiño efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coitiño er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coitiño er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coitiño gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coitiño, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coitiño.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coitiño, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coitiño, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Coitiño eller nogle af de efternavne, der ligner Coitiño, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coitiño blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coitiño med en fælles rod.

 1. Coutiño
 2. Cuitiño
 3. Cutiño
 4. Coitinho
 5. Coitino
 6. Cataño
 7. Citino
 8. Cotimo
 9. Cotino
 10. Coutinho
 11. Coytinho
 12. Coutino
 13. Cottino
 14. Catino
 15. Coetin
 16. Cotano
 17. Cotin
 18. Cotina
 19. Cotini
 20. Cottin
 21. Cottini
 22. Coutin
 23. Cuttino
 24. Cedeño
 25. Caitano
 26. Chitima
 27. Cetino
 28. Cutino
 29. Cotamo
 30. Citini
 31. Caetano
 32. Cataneo
 33. Catanho
 34. Catanio
 35. Catin
 36. Catina
 37. Cation
 38. Cattaneo
 39. Cattano
 40. Cattin