Efternavn CointreAt vide mere om Cointre efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cointre efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cointre.

Cointre efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cointre, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cointre helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cointre

Se kort over efternavn Cointre

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cointre i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cointre, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cointre, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cointre efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cointre efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cointre er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cointre i verden

 1. Frankrig Frankrig (714)
 2. Sydafrika Sydafrika (18)
 3. England England (9)
 4. Schweiz Schweiz (2)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Benin Benin (1)
 7. Saint Barthélemy Saint Barthélemy (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. Fransk Polynesien Fransk Polynesien (1)
 10. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cointre rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cointre efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cointre er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cointre er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cointre. Dette skyldes, at efternavnet Cointre ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cointre kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cointre, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Ceintre
 2. Chintre
 3. Contre
 4. Ceintrey
 5. Chaintre
 6. Chantre
 7. Cintra
 8. Comitre
 9. Contra
 10. Contres
 11. Contri
 12. Contry
 13. Contr
 14. Centre
 15. Country
 16. Contro
 17. Cantere
 18. Cantore
 19. Cantrel
 20. Cantres
 21. Centore
 22. Centra
 23. Centro
 24. Chandre
 25. Chantres
 26. Chantry
 27. Cindri
 28. Cindro
 29. Cintero
 30. Cintora
 31. Cintron
 32. Cintura
 33. Condra
 34. Condrea
 35. Condren
 36. Condrey
 37. Condry
 38. Conter
 39. Contera
 40. Contero