Efternavn CoillotAt vide mere om Coillot efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coillot efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coillot.

Coillot efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coillot, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coillot helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coillot

Se kort over efternavn Coillot

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coillot i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coillot, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coillot, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coillot efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coillot efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coillot er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coillot i verden

 1. Frankrig Frankrig (506)
 2. USA USA (60)
 3. Belgien Belgien (20)
 4. Luxembourg Luxembourg (1)
 5. Ny Kaledonien Ny Kaledonien (1)
 6. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coillot rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coillot efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coillot er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coillot er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coillot. Dette skyldes, at efternavnet Coillot ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coillot, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coillot.

At afgøre om efternavnet Coillot eller nogle af de efternavne, der ligner Coillot, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coillot blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coillot med en fælles rod.

 1. Collot
 2. Caillot
 3. Caillat
 4. Caillet
 5. Callot
 6. Cellot
 7. Chaillot
 8. Collet
 9. Collote
 10. Colloto
 11. Colot
 12. Coulot
 13. Cuellot
 14. Chillet
 15. Couillet
 16. Caillouet
 17. Callet
 18. Calot
 19. Chaillat
 20. Chaillet
 21. Challet
 22. Chalot
 23. Chelot
 24. Chilet
 25. Chollet
 26. Cloot
 27. Clot
 28. Colat
 29. Colet
 30. Collati
 31. Colleti
 32. Collett
 33. Colt
 34. Colyott
 35. Coulet
 36. Coullaut
 37. Coult
 38. Cullet
 39. Culot
 40. Couilloud