Efternavn CoignardAt vide mere om Coignard efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coignard efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coignard.

Coignard efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coignard, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coignard helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coignard

Se kort over efternavn Coignard

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coignard i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coignard, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coignard, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coignard efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coignard efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coignard er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coignard i verden

 1. Frankrig Frankrig (2336)
 2. USA USA (80)
 3. Ny Kaledonien Ny Kaledonien (21)
 4. Tyskland Tyskland (5)
 5. Argentina Argentina (4)
 6. England England (3)
 7. Belgien Belgien (2)
 8. Luxembourg Luxembourg (2)
 9. Canada Canada (1)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 12. Gabon Gabon (1)
 13. Litauen Litauen (1)
 14. Mexico Mexico (1)
 15. Senegal Senegal (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coignard rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coignard efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coignard er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coignard er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coignard gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coignard, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coignard.

 1. Choignard
 2. Coisnard
 3. Caignard
 4. Cognard
 5. Chagnard
 6. Cogniard
 7. Chesnard
 8. Chismar
 9. Chizmar
 10. Ciocanaru
 11. Cismaru
 12. Cisnero
 13. Cizmar
 14. Cocinero
 15. Cosner
 16. Csizmar
 17. Chignier
 18. Cagniart
 19. Casamar
 20. Cashner
 21. Casner
 22. Cecenarro
 23. Chasmar
 24. Chesner
 25. Cigainero
 26. Cignarella
 27. Cisneros
 28. Cisneroz
 29. Cocanour
 30. Cosconera
 31. Cushner
 32. Cusnir
 33. Cuzmar
 34. Cugniere
 35. Cassinari
 36. Chigumira
 37. Cosnier
 38. Cignarelli
 39. Cocimarov
 40. Cesmar