Efternavn CoianaAt vide mere om Coiana efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coiana efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coiana.

Coiana efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coiana, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coiana helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coiana

Se kort over efternavn Coiana

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coiana i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coiana, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coiana, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coiana efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coiana efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coiana er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coiana i verden

 1. Italien Italien (181)
 2. USA USA (17)
 3. Schweiz Schweiz (14)
 4. Uruguay Uruguay (8)
 5. Østrig Østrig (1)
 6. Brasilien Brasilien (1)
 7. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 8. Portugal Portugal (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coiana rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coiana efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coiana er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coiana er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coiana gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coiana, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coiana.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coiana, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coiana, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Ciana
 2. Caian
 3. Chana
 4. Chian
 5. Chianea
 6. China
 7. Choina
 8. Cianea
 9. Ciani
 10. Ciano
 11. Cina
 12. Coan
 13. Coane
 14. Cohan
 15. Cohane
 16. Coin
 17. Coine
 18. Cona
 19. Couna
 20. Cowan
 21. Coyan
 22. Cian
 23. Chiona
 24. Cana
 25. Caina
 26. Chihana
 27. Cuina
 28. Czana
 29. Cwian
 30. Cuiani
 31. Chiani
 32. Coinu
 33. Caiano
 34. Cohani
 35. Caan
 36. Cahan
 37. Cahane
 38. Cahuana
 39. Cain
 40. Caiña