Efternavn CoheneAt vide mere om Cohene efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cohene efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cohene.

Cohene efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cohene, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cohene helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cohene

Se kort over efternavn Cohene

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cohene i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cohene, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cohene, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cohene efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cohene efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cohene er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cohene i verden

 1. Paraguay Paraguay (2750)
 2. Argentina Argentina (251)
 3. Brasilien Brasilien (51)
 4. Canada Canada (33)
 5. Spanien Spanien (17)
 6. USA USA (5)
 7. Frankrig Frankrig (2)
 8. Libanon Libanon (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cohene rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cohene efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cohene er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cohene er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cohene. Dette skyldes, at efternavnet Cohene ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cohene, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cohene.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cohene, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cohene, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cohene kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cohene, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Cohene eller nogle af de efternavne, der ligner Cohene, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cohene blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cohene med en fælles rod.

 1. Chene
 2. Coene
 3. Cohane
 4. Cohen
 5. Cahane
 6. Cahen
 7. Cheine
 8. Cheme
 9. Chen
 10. Chena
 11. Chenew
 12. Cheney
 13. Chenh
 14. Chenie
 15. Chenu
 16. Cheny
 17. Cheyne
 18. Chine
 19. Coane
 20. Coen
 21. Cohan
 22. Cohem
 23. Cohn
 24. Cohney
 25. Cohon
 26. Coine
 27. Cone
 28. Conne
 29. Coone
 30. Coune
 31. Cowen
 32. Cowne
 33. Coyne
 34. Cuene
 35. Cene
 36. Chune
 37. Czene
 38. Chenhe
 39. Chenye
 40. Chuene