Efternavn CohadeAt vide mere om Cohade efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cohade efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cohade.

Cohade efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cohade, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cohade helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cohade

Se kort over efternavn Cohade

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cohade i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cohade, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cohade, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cohade efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cohade efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cohade er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cohade i verden

 1. Frankrig Frankrig (756)
 2. USA USA (14)
 3. Canada Canada (12)
 4. England England (3)
 5. Schweiz Schweiz (2)
 6. Kina Kina (2)
 7. Belgien Belgien (1)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Tyskland Tyskland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cohade rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cohade efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cohade er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cohade er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cohade gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cohade. Dette skyldes, at efternavnet Cohade ofte har gennemgået mutationer.

 1. Coade
 2. Cade
 3. Chad
 4. Chada
 5. Chadd
 6. Chadee
 7. Chadi
 8. Chehade
 9. Coad
 10. Coada
 11. Coady
 12. Coate
 13. Codde
 14. Code
 15. Coode
 16. Cotae
 17. Coude
 18. Coyado
 19. Cohete
 20. Chate
 21. Chady
 22. Chahade
 23. Chide
 24. Chaide
 25. Chihade
 26. Chede
 27. Cad
 28. Cada
 29. Cadd
 30. Cadi
 31. Cado
 32. Cady
 33. Cadye
 34. Caiado
 35. Cate
 36. Caude
 37. Cayado
 38. Ceada
 39. Ceide
 40. Chadda