Efternavn CogollorAt vide mere om Cogollor efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cogollor efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cogollor.

Cogollor efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cogollor, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cogollor helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cogollor

Se kort over efternavn Cogollor

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cogollor i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cogollor, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cogollor, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cogollor efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cogollor efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cogollor er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cogollor i verden

 1. Spanien Spanien (105)
 2. Chile Chile (3)
 3. Mexico Mexico (3)
 4. Frankrig Frankrig (2)
 5. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cogollor rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cogollor efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cogollor er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cogollor er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cogollor gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cogollor, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cogollor, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Coogler
 2. Coscollar
 3. Cigler
 4. Cosler
 5. Cugler
 6. Ciglar
 7. Ceglar
 8. Caglar
 9. Cygler
 10. Cicollari
 11. Ciocler
 12. Cochlar
 13. Cigolari
 14. Cackler
 15. Cagliero
 16. Cascallar
 17. Casler
 18. Casolari
 19. Casolaro
 20. Cassler
 21. Chesler
 22. Chessler
 23. Chisler
 24. Cisler
 25. Coquillard
 26. Cuchler
 27. Cuckler
 28. Cugliari
 29. Cicler
 30. Caglieri
 31. Cagliere
 32. Cieslar
 33. Cajler
 34. Cizler
 35. Cagliari
 36. Cieślar
 37. Cicolari
 38. Cykler
 39. Cajkler
 40. Casaleiro