Efternavn CogliatiAt vide mere om Cogliati efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cogliati efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cogliati.

Cogliati efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cogliati, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cogliati helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cogliati

Se kort over efternavn Cogliati

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cogliati i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cogliati, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cogliati, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cogliati efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cogliati efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cogliati er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cogliati i verden

 1. Italien Italien (3989)
 2. Argentina Argentina (176)
 3. USA USA (112)
 4. Frankrig Frankrig (37)
 5. Brasilien Brasilien (29)
 6. Schweiz Schweiz (26)
 7. Canada Canada (22)
 8. Australien Australien (9)
 9. Finland Finland (4)
 10. Luxembourg Luxembourg (2)
 11. Republikken Congo Republikken Congo (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. Japan Japan (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cogliati rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cogliati efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cogliati er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cogliati er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cogliati, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cogliati.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cogliati kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cogliati, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Cogliati eller nogle af de efternavne, der ligner Cogliati, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cogliati blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cogliati med en fælles rod.

 1. Cocliti
 2. Cagliata
 3. Cigliuti
 4. Cigliutti
 5. Caselati
 6. Casellati
 7. Coglitore
 8. Coslado
 9. Coslet
 10. Coslett
 11. Cocoleti
 12. Cosolito
 13. Cogolludo
 14. Coquillat
 15. Cusolito
 16. Chocolate
 17. Couclet
 18. Czeglédi
 19. Cazoulat
 20. Casellato
 21. Casselati
 22. Cocolet
 23. Cocolete
 24. Caslett
 25. Cosslett
 26. Cacault
 27. Casalet
 28. Casaletto
 29. Casalta
 30. Casilda
 31. Casildo
 32. Cazalet
 33. Ceccaldi
 34. Chaslot
 35. Chisalita
 36. Chislett
 37. Chocklett
 38. Choiselat
 39. Chuculate
 40. Cochelet