Efternavn CoggerAt vide mere om Cogger efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cogger efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cogger.

Cogger efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cogger, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cogger helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cogger

Se kort over efternavn Cogger

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cogger i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cogger, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cogger, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cogger efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cogger efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cogger er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cogger i verden

 1. England England (748)
 2. USA USA (455)
 3. Australien Australien (282)
 4. Canada Canada (161)
 5. New Zealand New Zealand (38)
 6. Wales Wales (24)
 7. Sydafrika Sydafrika (21)
 8. Nordirland Nordirland (15)
 9. Skotland Skotland (4)
 10. Saint Kitts og Nevis Saint Kitts og Nevis (4)
 11. Frankrig Frankrig (2)
 12. Irland Irland (1)
 13. Indien Indien (1)
 14. Japan Japan (1)
 15. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cogger rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cogger efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cogger er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cogger er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cogger. Dette skyldes, at efternavnet Cogger ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cogger, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cogger, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Cogger eller nogle af de efternavne, der ligner Cogger, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cogger blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cogger med en fælles rod.

 1. Coger
 2. Couger
 3. Cowger
 4. Cager
 5. Chiger
 6. Coaker
 7. Cocer
 8. Cocher
 9. Cocker
 10. Cogar
 11. Coker
 12. Cooker
 13. Cosier
 14. Cosker
 15. Cosser
 16. Couser
 17. Cowser
 18. Cozier
 19. Cojer
 20. Chager
 21. Coser
 22. Cozer
 23. Caiger
 24. Caiser
 25. Casher
 26. Casier
 27. Causer
 28. Cayser
 29. Cazer
 30. Cazier
 31. Ceaser
 32. Chaker
 33. Cheser
 34. Chiguer
 35. Chiker
 36. Chizer
 37. Chokier
 38. Cigero
 39. Cigheri
 40. Cocar