Efternavn CogdonAt vide mere om Cogdon efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cogdon efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cogdon.

Cogdon efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cogdon, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cogdon helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cogdon

Se kort over efternavn Cogdon

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cogdon i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cogdon, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cogdon, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cogdon efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cogdon efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cogdon er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cogdon i verden

 1. England England (145)
 2. Australien Australien (51)
 3. Canada Canada (17)
 4. USA USA (5)
 5. Skotland Skotland (3)
 6. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cogdon rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cogdon efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cogdon er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cogdon er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cogdon. Dette skyldes, at efternavnet Cogdon ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cogdon, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cogdon.

At afgøre om efternavnet Cogdon eller nogle af de efternavne, der ligner Cogdon, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cogdon blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cogdon med en fælles rod.

 1. Cosden
 2. Coston
 3. Coxton
 4. Caston
 5. Coaston
 6. Costan
 7. Costen
 8. Costin
 9. Chugden
 10. Cojtin
 11. Couston
 12. Ceston
 13. Cockton
 14. Casten
 15. Castin
 16. Caughton
 17. Causton
 18. Cawston
 19. Cestan
 20. Cestona
 21. Cestone
 22. Chaston
 23. Cheston
 24. Cistone
 25. Cookston
 26. Costain
 27. Costana
 28. Costany
 29. Costina
 30. Costine
 31. Coustin
 32. Castan
 33. Castaon
 34. Costna
 35. Ciaston
 36. Coscodan
 37. Cestoni
 38. Casadamon
 39. Casademon
 40. Casadome