Efternavn CofresiAt vide mere om Cofresi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cofresi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cofresi.

Cofresi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cofresi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cofresi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cofresi

Se kort over efternavn Cofresi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cofresi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cofresi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cofresi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cofresi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cofresi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cofresi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cofresi i verden

 1. Puerto Rico Puerto Rico (723)
 2. USA USA (335)
 3. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (154)
 4. Mexico Mexico (3)
 5. Cuba Cuba (1)
 6. Ecuador Ecuador (1)
 7. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cofresi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cofresi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cofresi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cofresi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cofresi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cofresi. Dette skyldes, at efternavnet Cofresi ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cofresi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cofresi.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cofresi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cofresi, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Cofresi eller nogle af de efternavne, der ligner Cofresi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cofresi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cofresi med en fælles rod.

 1. Cifres
 2. Cobres
 3. Capresi
 4. Capres
 5. Cepress
 6. Cifras
 7. Cipres
 8. Cofreces
 9. Covarsi
 10. Cypress
 11. Copros
 12. Cabares
 13. Cabras
 14. Cabreja
 15. Cabrejo
 16. Capris
 17. Chabres
 18. Chipres
 19. Chovares
 20. Cifers
 21. Ciprus
 22. Coberos
 23. Cobreces
 24. Coprich
 25. Couvreux
 26. Covrig
 27. Cubarsi
 28. Cuberes
 29. Coopers
 30. Cyprus
 31. Capursi
 32. Csepregi
 33. Coberg
 34. Caprez
 35. Cipris
 36. Caprecci
 37. Caprasio
 38. Cypris
 39. Cyprys
 40. Caprazi