Efternavn CofoedAt vide mere om Cofoed efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cofoed efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cofoed.

Cofoed efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cofoed, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cofoed helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cofoed

Se kort over efternavn Cofoed

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cofoed i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cofoed, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cofoed, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cofoed efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cofoed efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cofoed er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cofoed i verden

 1. USA USA (9)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cofoed rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cofoed efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cofoed er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cofoed er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cofoed. Dette skyldes, at efternavnet Cofoed ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cofoed, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cofoed, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Cofoed eller nogle af de efternavne, der ligner Cofoed, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cofoed blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cofoed med en fælles rod.

 1. Cofoid
 2. Cabod
 3. Cobedo
 4. Coevoet
 5. Coppet
 6. Copte
 7. Copwood
 8. Coupet
 9. Couvet
 10. Covet
 11. Copet
 12. Cofta
 13. Copot
 14. Coppede
 15. Cabeda
 16. Cabedo
 17. Cabet
 18. Cabot
 19. Cabota
 20. Caboto
 21. Cabout
 22. Cafat
 23. Capet
 24. Capot
 25. Capota
 26. Capote
 27. Caubet
 28. Cauvet
 29. Cavad
 30. Caveda
 31. Cavedo
 32. Cavot
 33. Cavoto
 34. Cepeda
 35. Cepede
 36. Chabod
 37. Chaboud
 38. Chavet
 39. Chobot
 40. Chovet