Efternavn CoffignalAt vide mere om Coffignal efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coffignal efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coffignal.

Coffignal efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coffignal, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coffignal helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coffignal

Se kort over efternavn Coffignal

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coffignal i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coffignal, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coffignal, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coffignal efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coffignal efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coffignal er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coffignal i verden

 1. Frankrig Frankrig (121)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coffignal rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coffignal efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coffignal er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coffignal er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coffignal gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Caffagna
 2. Cavaignac
 3. Coupigny
 4. Cafagna
 5. Capogna
 6. Cauvigny
 7. Cavagna
 8. Chavagnac
 9. Chavigne
 10. Chavignot
 11. Chavigny
 12. Chevigne
 13. Chevigny
 14. Coppijn
 15. Copikyan
 16. Cafagno
 17. Cavagnat
 18. Chavignaud
 19. Cavagnard
 20. Cavagnaro
 21. Cavagni
 22. Cavagnis
 23. Cavagnoli
 24. Cavagnolo
 25. Chauvigne
 26. Chauvigny
 27. Copson
 28. Cavagnari
 29. Cavegn
 30. Covacini
 31. Capagnaro
 32. Cabigon
 33. Cobson
 34. Cabacungan
 35. Cabajon
 36. Cabezon
 37. Capisano
 38. Capizzano
 39. Capsanes
 40. Capson