Efternavn CoeymansAt vide mere om Coeymans efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coeymans efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coeymans.

Coeymans efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coeymans, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coeymans helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coeymans

Se kort over efternavn Coeymans

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coeymans i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coeymans, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coeymans, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coeymans efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coeymans efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coeymans er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coeymans i verden

 1. Belgien Belgien (146)
 2. Frankrig Frankrig (32)
 3. Chile Chile (25)
 4. Nederlandene Nederlandene (11)
 5. Spanien Spanien (1)
 6. Luxembourg Luxembourg (1)
 7. Surinam Surinam (1)
 8. Thailand Thailand (1)
 9. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coeymans rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coeymans efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coeymans er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coeymans er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coeymans, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coeymans, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coeymans kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coeymans, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Coemans
 2. Coymans
 3. Comans
 4. Coomans
 5. Coumans
 6. Ceamanos
 7. Chemins
 8. Comins
 9. Commins
 10. Commons
 11. Comyns
 12. Caimons
 13. Camanis
 14. Camins
 15. Camons
 16. Caumons
 17. Coening
 18. Comanges
 19. Comenzana
 20. Comines
 21. Comings
 22. Cominos
 23. Commines
 24. Commings
 25. Conens
 26. Cumens
 27. Cumins
 28. Cummens
 29. Cummins
 30. Cummons
 31. Chenyang
 32. Chenwang
 33. Camanes
 34. Camanas
 35. Comunas
 36. Canamas
 37. Comanac
 38. Camango
 39. Camanza
 40. Camanzo