Efternavn CoeveringAt vide mere om Coevering efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coevering efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coevering.

Coevering efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coevering, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coevering helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coevering

Se kort over efternavn Coevering

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coevering i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coevering, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coevering, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coevering efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coevering efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coevering er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coevering i verden

 1. Nederlandene Nederlandene (44)
 2. Indonesien Indonesien (1)
 3. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coevering rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coevering efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coevering er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coevering er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coevering, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coevering.

At afgøre om efternavnet Coevering eller nogle af de efternavne, der ligner Coevering, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coevering blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coevering med en fælles rod.

 1. Ceverino
 2. Ceberino
 3. Ceferino
 4. Cheveron
 5. Ceferina
 6. Ceferin
 7. Caverni
 8. Cebrino
 9. Chavarin
 10. Chavarino
 11. Chevarne
 12. Chevron
 13. Chiaverini
 14. Cobern
 15. Coeburn
 16. Coffrin
 17. Couvran
 18. Chivarino
 19. Chavrin
 20. Cabrin
 21. Caparrini
 22. Caperan
 23. Caperna
 24. Caperon
 25. Caprina
 26. Caprini
 27. Caprino
 28. Caverner
 29. Cavriani
 30. Cebran
 31. Cebrian
 32. Cebriano
 33. Cefrian
 34. Ceparano
 35. Ceprian
 36. Chaperon
 37. Chauveron
 38. Chavernas
 39. Cheuvront
 40. Choperana