Efternavn CoeurderoyAt vide mere om Coeurderoy efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coeurderoy efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coeurderoy.

Coeurderoy efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coeurderoy, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coeurderoy helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coeurderoy

Se kort over efternavn Coeurderoy

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coeurderoy i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coeurderoy, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coeurderoy, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coeurderoy efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coeurderoy efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coeurderoy er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coeurderoy i verden

 1. Frankrig Frankrig (199)
 2. Belgien Belgien (6)
 3. USA USA (3)
 4. England England (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coeurderoy rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coeurderoy efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coeurderoy er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coeurderoy er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coeurderoy gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coeurderoy. Dette skyldes, at efternavnet Coeurderoy ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coeurderoy, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coeurderoy.

 1. Coeurderoi
 2. Corderoy
 3. Cerdero
 4. Cordero
 5. Corderos
 6. Cordery
 7. Cordaroy
 8. Cardero
 9. Carderon
 10. Cerdeiro
 11. Cerdeiros
 12. Cerdera
 13. Certero
 14. Cordaro
 15. Cordeiro
 16. Corder
 17. Cordera
 18. Corderas
 19. Corderi
 20. Corders
 21. Cordray
 22. Cordrey
 23. Cordry
 24. Cortero
 25. Courter
 26. Courtray
 27. Courdier
 28. Cardeiro
 29. Carder
 30. Cardera
 31. Cartero
 32. Carteron
 33. Cerdeira
 34. Cerdeiras
 35. Cerdeyra
 36. Chardron
 37. Cordara
 38. Cordeira
 39. Corderman
 40. Cordier