Efternavn CoertjensAt vide mere om Coertjens efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coertjens efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coertjens.

Coertjens efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coertjens, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coertjens helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coertjens

Se kort over efternavn Coertjens

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coertjens i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coertjens, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coertjens, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coertjens efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coertjens efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coertjens er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coertjens i verden

 1. Belgien Belgien (251)
 2. Nederlandene Nederlandene (72)
 3. Brasilien Brasilien (8)
 4. Spanien Spanien (8)
 5. Finland Finland (1)
 6. Hong Kong Hong Kong (1)
 7. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coertjens rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coertjens efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coertjens er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coertjens er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Coertzen
 2. Chertes
 3. Cortes
 4. Cortess
 5. Coertze
 6. Corteis
 7. Courtes
 8. Cartajena
 9. Cartes
 10. Certeza
 11. Chirtes
 12. Cordes
 13. Corretje
 14. Corretjer
 15. Cortacans
 16. Cortas
 17. Cortecans
 18. Corteja
 19. Cortejana
 20. Cortejo
 21. Cortese
 22. Cortesi
 23. Cortesy
 24. Cortez
 25. Corteza
 26. Cortezo
 27. Cortias
 28. Cortijos
 29. Cortis
 30. Cortizas
 31. Cortizos
 32. Cortois
 33. Corts
 34. Cortse
 35. Courtais
 36. Courtis
 37. Courtois
 38. Courtoys
 39. Courts
 40. Courtys