Efternavn CoenraetsAt vide mere om Coenraets efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coenraets efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coenraets.

Coenraets efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coenraets, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coenraets helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coenraets

Se kort over efternavn Coenraets

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coenraets i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coenraets, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coenraets, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coenraets efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coenraets efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coenraets er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coenraets i verden

 1. Belgien Belgien (291)
 2. Frankrig Frankrig (11)
 3. USA USA (2)
 4. Grækenland Grækenland (1)
 5. Nederlandene Nederlandene (1)
 6. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coenraets rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coenraets efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coenraets er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coenraets er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coenraets. Dette skyldes, at efternavnet Coenraets ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coenraets, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coenraets, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coenraets kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coenraets, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Coenraats
 2. Conraet
 3. Conrads
 4. Conradt
 5. Conradus
 6. Conrath
 7. Coonradt
 8. Coenraad
 9. Conrat
 10. Chenart
 11. Connart
 12. Conrad
 13. Conrada
 14. Conrade
 15. Conradi
 16. Conrado
 17. Conrady
 18. Coonrad
 19. Conradie
 20. Camarata
 21. Camarato
 22. Camaret
 23. Camerata
 24. Camerati
 25. Camerato
 26. Camurati
 27. Canart
 28. Cannart
 29. Chenard
 30. Conard
 31. Conarton
 32. Conerty
 33. Connard
 34. Connerty
 35. Conradson
 36. Conrod
 37. Coonrod
 38. Counard
 39. Conrrado
 40. Comoretto