Efternavn CodronAt vide mere om Codron efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codron efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codron.

Codron efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codron, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codron helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codron

Se kort over efternavn Codron

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codron i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codron, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codron, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codron efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codron efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codron er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codron i verden

 1. Frankrig Frankrig (1867)
 2. Belgien Belgien (191)
 3. USA USA (119)
 4. Sydafrika Sydafrika (64)
 5. England England (30)
 6. Canada Canada (26)
 7. Australien Australien (11)
 8. Argentina Argentina (7)
 9. Brasilien Brasilien (5)
 10. Spanien Spanien (5)
 11. Singapore Singapore (4)
 12. Vietnam Vietnam (4)
 13. Tyskland Tyskland (2)
 14. Danmark Danmark (2)
 15. Israel Israel (2)
 16. Norge Norge (2)
 17. Republikken Congo Republikken Congo (1)
 18. Schweiz Schweiz (1)
 19. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 20. Chile Chile (1)
 21. Kina Kina (1)
 22. Nordirland Nordirland (1)
 23. Wales Wales (1)
 24. Mauritius Mauritius (1)
 25. Ny Kaledonien Ny Kaledonien (1)
 26. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codron rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codron efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codron er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codron er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codron gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Codron. Dette skyldes, at efternavnet Codron ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Codron eller nogle af de efternavne, der ligner Codron, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codron blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codron med en fælles rod.

 1. Cedron
 2. Cidron
 3. Coudron
 4. Codrin
 5. Cadrin
 6. Catron
 7. Caudron
 8. Cedran
 9. Cedrin
 10. Cedrone
 11. Cedrun
 12. Chadron
 13. Citron
 14. Codrean
 15. Coteron
 16. Cothron
 17. Cotrone
 18. Cuadron
 19. Coderoni
 20. Cedroni
 21. Cotrin
 22. Cawdron
 23. Cadaran
 24. Caderan
 25. Cadrana
 26. Caideron
 27. Catrone
 28. Cattron
 29. Cauderon
 30. Cedrian
 31. Cedrini
 32. Cedronio
 33. Cetrone
 34. Chaudron
 35. Cidrian
 36. Citrin
 37. Citrone
 38. Codreanu
 39. Codrianu
 40. Cothran